Facilitering

 

Facilitering 

Jag skapar  konferenser med toppbetyg  och som leder till det syfte och mål som vi kommit överens om.   Med min bakgrund som mental coach skapas en bra prestationsmiljö för alla som medverkar i konferensen  och mina  processer  och arbetssätt gör det lätt att  samskapa en positiv helhetsupplevelse tillsammans.
Jag tycker lika mycket om att dyka ned i havet som jag älskar att fördjupa mig i olika ämnen och i de medverkandes unika styrkor och kunskaper.
Min bakgrund sträcker sig alltifrån idrottskarriär på internationell nivå, till utvecklingsarbete i både privat- och offentlig verksamhet. Det ger mig en förmåga att leda dialogen mot konferensens mål och även vidare in i den dagliga verksamheten –  så att riktigt goda förutsättningar skapas för lyckas med era  mål!

 

 

Inför den första Näringslivsgalan i Nykvarn, anlitades Yamina som moderator och projektstöd av Näringslivsavdelningen på Nykvarns kommun. Från första stund var det en fröjd att arbeta med Yamina. Hennes varma person, oerhörda professionalitet och trygghet i rollen blev avgörande för arbetet med galan. Att galan sedan blev succé, har vi mycket att tacka Yamina för. Jag skulle varmt rekommendera Yamina som moderator och föreläsare. Välkomna att höra av er för ytterligare referenser.

Paula Nolander

Näringslivsutvecklare, Nykvarns kommun

För både talare och publik är Yamina en otrolig klippa som moderator. När jag deltog vid TEDx eventet Lighthouse lyckades hon få oss talare att känna oss trygga, sedda och upplyfta. Det är en genuin gåva som sprider sig glans över hela eventet. Det märks att hon gör en djup research innan eventet. Hon lyckas presentera olika talare och teman på ett var för sig unikt sätt och ändå behålla den röda tråden så att allt hålls samman och ger en impact för publiken. 

Eva Jarlsdotter

Talare , TEDxStockholm Lighthouse

En bal på slottet – det var magiskt
Näringslivsgalan överträffande mina förväntningar. Det fanns en värme och gemenskap som smittade av sig i leden. I princip har vi allt att vinna och inget att förlora i vårt samarbete med Nykvarns kommun. Som företrädare för föreningen kände jag att vi i Nykvarns Företagareförening har en stark relation med kommunen och att vi får gehör för våra åsikter både på kort som lång sikt. Yamina Enedahl genomförde galan föredömligt.

Håkan Tornesque

Ordförande, Nykvarns företagareförening

Great speakers, mindful presentations and amazing music to make us think and broaden our minds! Definitely worth coming at @TEDxStockholm

Jaume Anguera

Audience , TEDx Stockholm Lighthouse

Yamina är en varm estradör med pondus och tydlighet. Dessutom är hon en professionell och nyfiken samarbetspartner som ser nya möjligheter och banar väg för innovation. En fantastisk resurs i viktiga projekt. Vi har haft förmånen att samarbeta med henne kring Södertörnskonferensen där hon med bravur modererade en heldagskonferens med toppolitiker och tjänstemän från åtta Stockholmskommuner. Yaminas tydliga och raka kommunikation innan, under och efter vår konferens var en starkt bidragande orsak till att konferensen nådde sin målsättning att både skapa inspiration och leda till konkreta idéer för kommande samarbeten. Våra varmaste rekommendationer att anlita Yamina om ni söker en moderator som lyckas sätta människan i centrum och lyfta engagemanget till en ny nivå.

Sofia Gyllenswärd & Veronica Persson Kangas

Projektledare Södertörnskonferensen, Södertälje och Nykvarns Kommun