Mindprogress Resor


Res till dig själv med Mindprogress Resor!

Vill du må, fungera och prestera bättre?
Varmt välkommen till appen Mindprogress Resor. Här får du på ett enkelt och skönt sätt resa till din insida och slappna av både fysiskt och mentalt. Samtidigt tränar du dina tankar, inre bilder och känslor så att de påverkar och styr ditt beteende och dina handlingar på det sätt du önskar. Mindprogress Resor bygger på professor Lars-Eric Uneståhls metod Integrerad Mental Träning.

Här reser du till:
Djupavslappning
Självkänsla
Framtid
Inspiration
Visdom
Läkande

Resmålen förbereder och utvecklar dig mentalt. I påminnelsefunktionen kan du schemalägga och systematisera dina resor. Under resorna får du kontakt med dig egen visdom, tränar upp ett positivt mindset och stärker dina målbilder för att leva ett bra liv och nå dina mål.
Ladda ner Mindprogress resor från App Store  idag – och börja res till dig själv!

Allmänna villkor och Personlig integritetspolicy

Copyright: ©Mindprogress AB

 

Villkor och Prissättning

Allt material och Appens layout omfattas av upphovsrätt, varumärkesrätt, patent och/eller andra immateriella rättigheter. Om inte annat anges är allt material i appen Mindprogress resor skyddad egendom.
Mindprogress AB kommer alltid att göra sitt bästa för att säkerställa leverans av appen Mindprogress Resor. Driften av appen kan däremot störas av ett antal faktorer utanför Mindprogress ABs kontroll. Därför kan inte Mindprogress AB garantera kontinuerlig, oavbruten eller säker tillgång till appen Mindprogress resor.  Mindprogress AB kan således inte heller göras ansvarig för skador som direkt eller indirekt orsakas av användning av appen eller dess innehåll.

Mindprogress resor har en nedladdningsbar gratisversion och en prissättning för abonnemang som följer AppStores prislista enligt följande:

Guldbiljett: 59 kr/mån i ett år
Silverbiljett: 69 kr/mån i tre månader
Bronsbiljett: 85 kr/mån (ordinarie pris)

Dessa priser är i Svenska kronor (SEK), men omvandlas genom AppStore till ditt hemlands din lokala valuta.
Om du har köpt ett abonnemang till reducerat pris övergår detta till ordinarie pris automatiskt då tiden för erbjudandet löpt ut. Abonnemanget förnyas automatiskt till ordinarie pris om det inte avbryts inom 24 timmar före den aktuella fakturaperiodens utgång. Mindprogress Resor har ingen uppsägningstid. Om du exempelvis har en faktureringsperiod som startar den 15 mars så kan du senast säga upp den 14 mars.
Du kan avbryta när som helst genom dina kontoinställningar. Tänk på att du alltid betalar för innevarande abonnemang. Inga återbetalningar för innevarande faktureringsperiod görs.

 

Personlig integritet

Ingen information samlas in eller delas av Mindprogress AB och kan således inte heller användas av tredje part. Så enkelt är det.
Vi kan komma att uppdatera vår integritetspolicy i framtiden. Därför uppmanas du att granska denna sida med jämna mellanrum för eventuella ändringar. Vi kommer att meddela dig om ändringar genom att publicera den nya sekretesspolicyn på denna sida. Dessa ändringar träder i kraft omedelbart efter att de har publicerats på denna sida.
När du gör köp via App Store samlas finansiell information från dig för att behandla din betalning för appen Mindprogress resor.  För mer information om hur Apple hanterar personuppgifter, vänligen besök: https://www.apple.com/se/legal/privacy/se/