Hej! 

Jag heter Yamina Enedahl och är föreläsare, facilitator, mental coach och arrangör av utomhuskonferenser. Det är även jag som grundat världens första mentala resebyrå  – appen  Mindprogress Resor!
En mental resa från barndomens simbassäng till det stora vida havet ledde till mig till världsrekord i fridykning, författarskap, konsultjobb inom olika samhällssektorer  och medverkan i flera TV produktioner.
Många är nyfikna på prestationspsykologi eftersom det handlar om att utveckla det mentala förhållningssätt som får både människor, team och organisationer att växa och utvecklas.

– Kanske vill du utvecklas själv
– Du vill utvecklas tillsammans med din grupp eller organisation
– Du vill  utveckla  samarbetet mellan olika aktörer

Jag hjälper dig hela vägen från idé och planering till genomförande, utvärdering och nästa steg. Varmt välkommen att kontakta mig!

AKTUELLT 

 
Workshopserie: Mentala verktyg med Yamina Enedahl

 Inspirerande berättelser och teori varvas med teamstärkande övningar, personlig reflektion och samtal i stor grupp. Syftet är att skapa  motivation, öka initiativförmåga, samt stärka självledarskap och gemenskap.

I föreläsningsserien presenteras flera konkreta tips på mentala verktyg för att må, fungera och prestera bättre-oavsett yttre omständigheter.  Verktygen har sitt ursprung i prestationspsykologisk forskning, psykisk beredskapsträning och mental träning. Mellan tillfällena tillämpar deltagarna verktygen i sin vardag parallellt med att de tränar integrerad mental träning med appen Mindprogress Resor. Föreläsningsserien vänder sig till företag och organisationer som vill utveckla trygga medarbetare och bygga ett starkt team online.  

Målet är att lära för livet och att alla ska må, fungera och prestera bra!

 

UTOMHUSKONFERENSER
– Upplevelser, gemenskap & resultat

 Utomhuskonferens kanske inte är konferensen som du, dina medarbetare och kollegor är vana vid… En ny och unik upplevelse  som skapar fantastiska resultat väntar er!

 Med Utomhuskonsulternas samlade kompetenser och vår kvalitetssäkrande process säkerställs en oförglömlig utomhuskonferens som leder till syfte och mål .  Ni kan tryggt lämna över projektledning, mötesdesign och facilitering  till oss vilket gör att hela teamet, inklusive du som är ledare,  kan slappna av och fokusera på det som verkligen  är viktigt – mötet med varandra.
Utomhuskonferensen blir en unik mötesupplevelse där naturens positiva inverkan ytterligare förstärker processen. En upplevelse om alla medverkande kommer att  inspireras av –  i stunden och i framtida resultat.
Sedan 2021 är vi  underkonsulter till Svenska Möten.

Våra kunder lägger 3h kreativ och samskapande mötestid inför en utomuskonferens – vi sköter resten.

I en utomhuskonferens ingår: 

  • Trygg planering och ledning som tar er till målet
  • Teamstärkande övningar och samtal
  • Actionplan med tydligt ansvar framåt

 

”Min yrkesvision är att utgöra en positiv skillnad i fler och fler människors liv vartefter jag utvecklar inre förmågor och fördjupar mina kunskaper.
De sammanhang jag verkar i ska bidra till att individer och organisationer växer och utvecklas, ett bättre samhälle och en bättre värld.”    

Yamina Enedahl, 2003