Moderering

 

Moderering

 

Yaminas  specialitet är att sätta människan i centrum och skapa konferenser som leder till mål. Det gör hon genom att jobba med intellektuell, auditiv och visuell höjd och kombinera   talaren, ledaren,  nörden, organisationskonsulten, coachen och musikern inom sig.  Hennes  samhällsengagemang, viljan att utgöra en positiv skillnad och att få människor och organisationer att utvecklas är hennes drivkrafter på scen. Yamina  tycker lika mycket om att dyka ned i havet som hon älskar att fördjupa sig i olika ämnen. Hennes egen bakgrund sträcker sig alltifrån idrottskarriär på internationell nivå, till att utveckla barn med superpowers/neuropsykologiska funktionsnedsättningar, till att hjälpa verksamheter  ta fram framgångsrika förhållningssätt, beteenden, arbetssätt –  till större samarbets-  förändringsprojekt och uppstarter inom både privat och offentlig verksamhet. Det ger henne både bredd, djup och en förmåga att leda dialogen mot konferensens  mål och vidare in i den dagliga verksamheten. Yaminas bakgrund som mental coach gör det lätt för henne att lyfta  medverkande till nya höjder och skapa en bra prestationsmiljö för alla .  Med sin positiva karisma och behagliga röst skapar Yamina en skön stämning omkring sig samtidigt som hennes skarpa frågor tar dialogen till nästa nivå.
Yamina gillar att jobba nära uppdragsgivarna  och föreläsarna i syfte att skapa en så bra helhetsupplevelse som möjligt!

 

Yamina är en varm estradör med pondus och tydlighet. Dessutom är hon en professionell och nyfiken samarbetspartner som ser nya möjligheter och banar väg för innovation. En fantastisk resurs i viktiga projekt. Vi har haft förmånen att samarbeta med henne kring Södertörnskonferensen där hon med bravur modererade en heldagskonferens med toppolitiker och tjänstemän från åtta Stockholmskommuner. Yaminas tydliga och raka kommunikation innan, under och efter vår konferens var en starkt bidragande orsak till att konferensen nådde sin målsättning att både skapa inspiration och leda till konkreta idéer för kommande samarbeten. Våra varmaste rekommendationer att anlita Yamina om ni söker en moderator som lyckas sätta människan i centrum och lyfta engagemanget till en ny nivå.

Sofia Gyllenswärd & Veronica Persson Kangas

Projektledare Södertörnskonferensen 2017, Södertälje och Nykvarns Kommun

Great speakers, mindful presentations and amazing music to make us think and broaden our minds! Definitely worth coming at @TEDxStockholm

Jaume Anguera

Adience , TEDx Stockholm Lighthouse 25th of November 2017

För både talare och publik är Yamina en otrolig klippa som moderator. När jag deltog vid TEDx eventet Lighthouse lyckades hon få oss talare att känna oss trygga, sedda och upplyfta. Det är en genuin gåva som sprider sig glans över hela eventet. Det märks att hon gör en djup research innan eventet. Hon lyckas presentera olika talare och teman på ett var för sig unikt sätt och ändå behålla den röda tråden så att allt hålls samman och ger en impact för publiken. 

Eva Jarlsdotter

Talare , TEDxStockholm Lighthouse