Digitalisering

Mindprogress Digitalisering

Mindprogress digitaliserar goda tankebanor och vanor. I digitaliseringens tidevarv överhopas våra sinnen av agendor som inte är våra egna. Vem som äger vår tid och faktiskt också våra känslor och uttryck är redan idag i stor utsträckning dem som ligger i den tekniska utvecklingens framkant. Detta kommer sannolikt att öka ännu mer i framtiden då experter på området spår att den digitala världen och den verkliga kommer att smälta samman allt mer.
Vi bör redan nu fundera över hur vi vill att framtidens verklighet ska se ut, för aldrig i mänsklighetens historia har tekniken utvecklats så lavinartat.
Mindprogress använder digitaliseringen till att bygga människors inre genom att träna upp förmågan att skapa positiva målbilder, befinna sig i god kontakt med sig själv, förbättra sitt tänkande och den inre dialogen och hitta flow. Det ger självständiga, fritänkande människor med god självkänsla och mental styrka att skapa ett bra liv både för sig själva och för andra.
Så bidrar Mindprogress till en positiv framtid.

 

 

 

Jan-Eric Persson, HiFi Ljudtekniker
Grundaren av Opus3 records och flerfaldig vinnare av olika utmärkelser för sina enastående ljudinspelningar av HiFi kvalité. Jan-Eric är ansvarig för Mindprogress alla ljudinspelningar.

Daniel Yamamoto, Dr. i Fysiologi
Medicinsk forskare  i fysologi med särskild inriktning muskelfysiologi. Daniel har gjort en enastående personlig resa de senaste tre åren efter att han drabbades av en stroke vid 36 års ålder. Genom fysisk och mental träning lever han idag ett bättre liv än innan stroken – Viktig kunskap som vi nu för vidare .

Mathias Källberg, Programmerare
En autodidakt programmerare som löser problem som  ingen tidigare löst. Idag är Mathias högst ansvarig för det digitala teamet på Footway, en av Sveriges mest framgångsrika näthandelsbutiker. Mathias är Mindprogress digitala rådgivare.

Yamina Enedahl. Lic. mental tränare
 Mindprogress grundare som upptäckte kraften i psykologiska verktyg på sin resa mot Sveriges första världsrekord i fridykning.  Idag är hon föreläsare, moderator och entreprenör med mer än 15 års erfarenhet att coacha människor i ett brett samhälsspektra och i utsatta situationer. Yaminas vision är att skapa en bättre värld genom att utveckla yttre strukturer och träna människors inre förmågor genom  verktyg från den  positiva psykologin  och mental träning.