Om Yamina

 

Vem är du precis just nu,Yamina?

Jag är en nyfiken och kreativ person med lärande, glädje och utveckling som största drivkrafter. Som licenserad mental tränare och certifierad coach har jag coachat individer, team och ledare till hållbar utveckling i över 20 år.  Med hjälp av mental träning fick jag verktygen som också tog mig till att bli Sveriges första världsrekordhållare i fridykning!

 För att långsiktigt bidra till utveckling inom företag och organisationer har jag skapat workshopserien  Mental boost med Yamina Enedahl  som har hjälpt flera medarbetare och chefer i sitt självledarskap. Workshopserien kombineras med mental träning i min app Mindprogress Resor – världens första mentala resebyrå. För ju bättre vi mår på arbetsplatsen och ju bättre vi är på att leda oss själva, desto bättre går det för företaget!

I samarbetet med möterdesignern Jessica Wicklund  adderades ytterligare verktyg för att utveckla grupper och svetsa samman team: Naturen som mötesrum.  Tillsammans med Svenska Möten   laserades utomhuskonferenser som ett koncept, vilket nu blivit så framgångsrikt att utomhuskonsulterna  fått rekrytera flera konsulter som är experter på sina områden. 

Jag älskar att leva och tycker att den korta tid vi har tillsammans här på jorden ska användas till att göra världen bättre.
– Yes, I mind progress!

 

 

Biografi i urval

Mitt genombrott som talare fick jag på TEDx konferens Differentia med föreläsningen One last breath – what freediving can teach leaders år 2015. Jag fick även förtroendet att moderera TEDx Stockholms konferens Lighthouse  vilket blev den största i TEDx Stockholms historia. Samma år kom självbiografin ”Under Ytan – Mentala höjder ur själens djup”.  Boken fick stor medial uppmärksamhet och blev starten på att bli en återkommande gäst i TV4 Nyhetsmorgon.

Utöver ovanstående har jag bland annat: